jaro • luko • kinzo • Zyored • MAXX

Miki • DRMi10

Flaxxish • Sacrifice • Sahira • Esko • Meleks

This privacy statement was last updated on 1. 7. 2022 and applies to citizens and legal permanent residents of the European Economic Area and Switzerland.

V tomto prohlášení o ochraně osobních údajů vysvětlujeme, co děláme s údaji, které o vás získáme prostřednictvím https://cryptova.gg. Doporučujeme pozorně si přečíst toto prohlášení. Při našem zpracování dodržujeme požadavky právních předpisů na ochranu soukromí. To mimo jiné znamená, že:

Pokud máte nějaké dotazy nebo chcete vědět přesně, jaké údaje o vás máme, kontaktujte nás.

1. Účel, údaje a doba uchovávání

Můžeme shromažďovat nebo přijímat osobní údaje pro řadu účelů spojených s našimi obchodními operacemi, které mohou zahrnovat následující: (kliknutím rozbalíte) 

2. Sdílení s ostatními stranami

Tyto údaje sdílíme pouze se zpracovateli a dalšími třetími stranami, pro které musí být získán souhlas. Jedná se o následující stranu nebo strany:

Zpracovatele

Název: Mediatoring.com s.r.o., Nádražní 385/34, 702 00 Ostrava
Země: Česká republika
Účel: webhosting

Třetí strany

3. Cookies

Naše webové stránky používají cookies. Další informace o cookies najdete na Zásady cookies

Zařazení úplných IP adres je námi zakázáno.

4. Zabezpečení

Zavázali jsme se k zabezpečení osobních údajů. Přijímáme vhodná bezpečnostní opatření, abychom omezili zneužití a neoprávněný přístup k osobním údajům. Tím je zajištěno, že k vašim údajům mají přístup pouze nezbytné osoby, přístup k datům je chráněn a naše bezpečnostní opatření jsou pravidelně kontrolována.

5. Webové stránky třetích stran

Toto prohlášení o ochraně osobních údajů se nevztahuje na webové stránky třetích stran propojené odkazy s našimi webovými stránkami. Nemůžeme zaručit, že tyto třetí strany budou s vašimi osobními údaji nakládat spolehlivě nebo bezpečně. Doporučujeme, abyste si před použitím těchto webu přečetli prohlášení o ochraně osobních údajů těchto webových stránek.

6. Změny tohoto prohlášení o ochraně osobních údajů

Vyhrazujeme si právo na změnu tohoto prohlášení o ochraně osobních údajů. Doporučujeme vám pravidelně se s tímto prohlášením o ochraně osobních údajů seznámit, abyste si byli vědomi jakýchkoli změn. Kromě toho vás budeme informovat, kdykoli to bude možné.

7. Přístup a úprava vašich údajů

Pokud máte nějaké dotazy nebo chcete vědět, jaké osobní údaje o vás máme, kontaktujte nás. Můžete nás kontaktovat pomocí níže uvedených informací. Máte následující práva:

Nezapomeňte vždy jasně uvést, kdo jste, abychom si mohli být jisti, že neupravujeme ani neodstraňujeme žádné údaje nesprávné osoby.

8. Odeslání stížnosti

Pokud nejste spokojeni se způsobem, jakým zpracováváme vaši osobní údaje (stížnost ve věci), máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

9. Kontaktní údaje

Esport team Cryptova
Ostrava
Česká republika
Webová stránka: https://cryptova.gg
E-mail: zc.avotpyrc@tropse

Příloha

Complianz

Tento web používá sadu Privacy Suite od Complianz ke shromažďování záznamů o souhlasu. Pro tuto funkci je vaše IP adresa anonymizována a uložena v naší databázi. Další informace naleznete v Complianz Prohlášení o ochraně osobních údajů.

WooCommerce

Tato část textu obsahuje základní informace o osobních údajích, které shromažďujete. Avšak na základě toho, jaká nastavení a pluginy používáte, se mohou shromažďované informace lišit. Doporučujeme konzultovat s právníkem rozhodnutí, které informace uvádět v zásadách ochrany osobních údajů.

Sbíráme o Vás informace během procesu dokončení objednávky na našem e-shopu.

Jaká data sbíráme a uchováváme

Během návštěvy našeho webu budeme sledovat:
  • Již zobrazené produkty: tyto informace můžeme použít k zobrazení již prohlédnutých produktů
  • Lokace, IP adresa a typ prohlížeče: tyto údaje používáme např. pro spočítání daní a poštovného
  • Adresa dodání: O zadání tohoto údaje Vás žádáme z důvodu předběžné kalkulace ceny za dopravu dříve, než vytvoříte objednávku a bude Vám zasláno zboží!
Soubory cookie také používáme k zapamatování obsahu košíku při procházení našich stránek.

Poznámka: Možná budete chtít podrobněji upřesnit zásady cookie a odkazovat na tuto sekci.

Pokud u nás budete nakupovat, vyžádáme si od Vás informace, jako jsou Vaše jméno, fakturační adresa, doručovací adresa, e-mailová adresa, telefonní číslo, kreditní karta/platební údaje a také volitelné informace o Vašem účtu, jako jsou uživatelské jméno a heslo. Tyto informace budou použity, abychom mohli např.:
  • Zaslat informace o vašem účtu a objednávce
  • Odpovědět na vaše požadavky včetně vrácení peněz a reklamací
  • Zpracovat platbu a předejít podvodům
  • Nastavit váš účet v našem obchodě
  • Dodržovat veškeré zákonné povinnosti, které se na nás vztahují, například výpočet daní
  • Zlepšovat nabídku našeho obchodu
  • Zasílat marketingové zprávy v případě, že se je rozhodnete odebírat
Pokud vytvoříte účet, uložíme vaše jméno, adresu, e-mail a telefonní číslo, které budou použity v budoucnu pro vyplnění stránky pokladny. Vaše informace obvykle ukládáme po dobu, po kterou je potřebujeme k účelům, pro které je sbíráme a používáme, dokud jsme povinni je uchovávat. Například informace o objednávce uchováváme po dobu XXX let pro daňové a účetní účely. Tyto údaje zahrnují Vaše jméno, e-mail, fakturační a doručovací adresu. Budeme rovněž uchovávat komentáře či recenze, pokud se je rozhodnete zveřejnit.

Kdo z našeho týmu má přístup

K informacím, které nám poskytnete, mají přístup členové našeho týmu. Například jak Administrátoři, tak Manažeři obchodu mají přístup k:
  • Informace o objednávce, jako jsou co bylo zakoupeno, kdy to bylo zakoupeno a kam by mělo být zboží zasláno, a
  • Informace o zákazníkovi jako jsou vaše jméno, e-mailová adresa, fakturační a doručovací adresa.
Členové našeho týmu mají přístup k těmto informacím, aby pomohli zpracovávat objednávky, refundace a poskytovali podporu zákazníkům.

Co sdílíme s ostatními

V tomto oddíle by mělo být uvedeno, s kým sdílíte údaje a za jakým účelem. To může obsahovat, ale ne být omezeno na analýzy, marketing, platební brány, poskytovatele přepravy a vkládání třetích stran.

Sdílíme informace s třetími stranami, které nám pomáhají při zpracování vašich objednávek a námi poskytovaných služeb, například —

Platby

V tomto pododdíle by měly být uvedeny platební procesory třetích stran, které používáte k uskutečňování plateb ve vašem e-shopu, protože mohou zpracovávat osobní údaje zákazníka. Je zahrnut například PayPal, ale měli byste ho odstranit, pokud ho nepoužíváte.

Přijímáme platby přes PayPal . Při zpracování platby budou některé vaše údaje předány službě PayPal, včetně informací potřebných pro zpracování nebo podpoře platby, jako jsou informace o celkové částce prodeje nebo fakturační údaje. Více informací najdete na PayPal Privacy Policy .

Complianz | The Privacy Suite for WordPress

Tento web používá sadu Privacy Suite pro WordPress od Complianz ke shromažďování záznamů o souhlasu. Pro tuto funkci je vaše IP adresa anonymizována a uložena v naší databázi. Další informace naleznete v Complianz Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Cryptova rulez Cryptova rulez Cryptova rulez Cryptova rulez Cryptova rulez Cryptova rulez Cryptova rulez Cryptova rulez Cryptova rulez Cryptova rulez